måndag 31 mars 2008

Förnedring

...är nog det ord som bäst kan beskriva gårdagens distanspass. Slitna och tunga ben, stålhingsten och en motvind som aldrig tog slut gjorde att det inte var något träningspass att lägga på minnet. Dessutom så lekte speciellt Lars (för dagen på sin nya snabba Token ram), men också Christian (tillbaka efter sjukdom) med mig vid skyltspurterna. Vinterdäck + inlägg i däcken på stålhingsten gör att där är en acceleration på nivå med en snigel. Det blev dock till slut nästan 4 timmar, varav minst 3 timmar i motvind (fast lite får vi väl skylla oss själv när vi valde att cykla ned mot slätterna kring Trelleborg, för där brukar det ju inte blåsa så mycket - not!!).

Fast allt det är glömt i dag, för i dag har våren kommit. Har precis varit ute och sprungit 15 km, och det är helt underbart! Kvällen kommer att bjuda på nya intervaller vid brofästet! Allt för att trötta ut kroppen inför de stundande vilodagarna då jag skall till Dublin.

Förresten så tycker jag att man försöker göra OS-idrottarna till "gisslan", när man vill att de skall bojkotta OS i Peking. Hade man från olika håll menar allvar med att man skall protestera mot styret i Kina, så hade man gjort det genom olika handelsbojkotter eller liknande...men se nä, då förlorar man ju en stor marknad! Bättre att låta idrottarna ta smällen, för de har ju bara tränat i 4 år inför OS........

Inga kommentarer: