fredag 7 mars 2008

1000 hm

Vi blev minsann ett bra gäng som rullade från Genarps IP igår: undertecknad, Christian, Stefan, Lars, Ola och Eskil (triathletkompis till Christrian). Vädret klarnade upp och det blev tom en del sol, men det är väldigt blött ute i skogen just nu. Bl.a. därför höll vi oss till grusvägarna, men också för att Eskil förmodligen har den sämsta tekniken jag har sett - där skulle inte mycket rötter eller stenar till för att han skulle backa ur. Nåväl, vi körde iväg i ett hyfsat tempo och jag hade lagt en runda som skulle ta oss över de flesta backar som finns i område - Romeleklinten, Romelestugan, Gökbacken osv. (se bild)


Den som påstår att Skåne är platt vet inte vad denne pratar om! Jag gissade ju på 1500 hm igår, det visade sig att vara lite i överkant - 1000 hm hann vi med på 2.45 h. Benen fick oavsett ett rejält styrkepass och var faktiskt ganska trötta på slutet (då Christian tilläts köra om i backarna...men så var det ju också hans födelsedag :-)

På kvällen blev det en löprunda på en dryg timme med Christian (och det vanliga jobbsnacket.....gud vad vi är duktiga och kan allt, hade vi varit brandchefer så hade allt varit så himla bra inom räddningstjänsten). Det är bra med de här små löprundorna några gånger i veckan. Inte för att det ger så mycket rent fysiskt, men har beslutat mig för att underhålla löpningen genom hela sommaren för att inte få en chock till hösten!

I dag blir det styrka, roddmaskin och kanske en liten löprunda!

Inga kommentarer: